sözlük'ü "içeri" almak

Birincil sekmeler

Çok iyi!
63
O kadar iyi değil!
-34

Selamlar,

Tüm editör, yazar ve üyelere bir sorum olacak. Biliyorsunuz adresinde birkaç zaman önce bir sözlük uygulaması vardı. Fakat bu uygulama yazılımdan kaynaklanan bazı sorunlar taşıdığı için çeşitli problemler olur diye düşündüm ve oraya olan ilgi haliyle azaldı.

Ama poetikhars'ın kullandığı sistem içinde böyle bir sözlük çalışması tekrar başlayabilir (daha önce wiki içinde de bunu yapmıştık).

Eğer bu konuda açık kaynak ve özgür bir sözlük uygulmasına destek verecek kişiler varsa, ben bunu site içinde kullanmayı düşünüyorum. Böylece daha verimli ve dağılmamış ve bütünleşik bir yapı kurulabilir.

Ne dersiniz?

Forumlar: 

Çok iyi!
O kadar iyi değil!

Puanlar: 13

‘yukarı’ dedin

Poetikhars’a içerik konusunda katkı sağlayabilmek, duruşu gereği, bazı zamanlar zor olabilmekte. Ancak sözlük, son haliyle, katkı ve katılım sağlayabilme yelpazesini genişletmişti.

Dolayısıyla ben de sözlüğün “içeri”ye alınmasından yanayım. Ama har’ın da belirttiği gibi, oradaki içerik, eğer bu haliyle devam edecekse (edebiyat ve sanat dışı konulara da değinildiği düşünülürse), poetikhars’ın ciddiyetini bozar mı, diye de düşünmüyor değilim..

Öte yandan biraz farklı içeriğin ve bununla beraber gelen eğlencenin de kimseye zararı dokunmaz.. Dokunur mu yoksa?..

Çok iyi!
O kadar iyi değil!

Puanlar: 29

‘yukarı’ dedin

Aslında net üzerindeki sözlüklerden bana gına geldiği için ve bir gaflet anında kurduğum sözlükten de bu yüzden şimdi pişman olduğum için (içeriği yüzünden değil, yordamı yüzünden) siteyle bütünleşik birşey yapmak, en azından konu-içi, konu-dışı ayrımını daha rahat yapmamızı sağlaybilir gibi geliyor bana.

O yüzden ben bunu burada düzenlemeye başlıyorum.